From better to best
/
/
/
Uși din Sticlă Batante

Uși Batante din Sticlă Dorma UNIVERSAL

La Glas Expert oferim cele mai avansate și fiabile soluții pentru ușile din sticlă, adaptate la nevoile și cerințele specifice ale fiecărui proiect

Uși batante din Sticlă Dorma ARCOS UNIVERSAL

Versatilitatea și funcționalitatea definesc sistemul Universal Arcos, o soluție inovatoare cu un design deosebit, premiat la Red Dot Design Zentrum din Germania.

Uși Batante din Sticlă Dorma MANET

Ușile batante montate cu sistemul Dorma MANET deschid posibilități elegante în proiectarea și construcția unei game largi de tipuri de partiționări cu uși.

Uși Batante din Sticlă Dorma EA

Unul dintre marile avantaje ale balamalelor Dorma EA constă în capacitatea lor de a fi montate pe uși fără ramă, uși cu toc de aluminiu sau lemn, precum și uși care închid o arcadă.

Uși Batante din Sticlă Dorma MUNDUS

Feroneria Dorma MUNDUS impresionează prin formele sale elegante, cu muchii drepte și colțuri rotunjite, fără inserții vizibile.

Uși Batante din Sticlă Dorma VISUR

Descoperă soluția inovatoare VISUR de la Glas Expert - o modalitate revoluționară de instalare a ușilor duble din sticlă fără a afecta estetica spațiului.

Uși Batante din Sticlă Dorma BEYOND

Cu un design armonios, balamalele cu formă cilindrică plasează Dorma Beyond în topul preferințelor familiilor cu copii și nu numai.

Uși Batante din Sticlă Dorma TP

Descoperă bandourile TP/TA, soluția ideală de la Glas Expert pentru rigidizarea și stabilizarea ușilor din sticlă cu lățimi mari, care depasesc 1100mm.