From better to best
/
/
/
Balustrade de Sticlă pentru Interior

Balustrade de Sticlă pentru Interior

Conceptul de “acasa” pe care fiecare proprietar si-l doreste, este dat de intregul design interior, culori si finisaje, materiale si detalii.  Balustradele din sticla sunt preferatele celor care isi amenajeaza casele intr-un sens modern iar arhitectii le specifica din ce in ce mai mult in proiectele lor.

In casele spatioase balustradele din sticla reprezinta elementele care completeaza utilul cu placutul, lasand senzatia de spatiu nealterata.  Usor de intretinut si spectaculos totodata, sticla reprezinta unul din materialele cele mai solicitate pentru finisajele interioare.

Chiar si in casele cu spatii mici, balustradele din sticla sunt cele mai indicate, ele dau senzatia de spatiu si libertate de miscare. Optimizarea spatiilor intr-o zona ingusta de trecere este necesara, ea se face cu usurinta prin instalarea balustradelor din sticla.

Pentru zonele de trepte Glas Expert gaseste mereu solutiile cele mai protrivite, fie cu balustrade de sticla cu prinderi punctuale, pe lateralul scarii, fie cu piese inguste, aplicate pe o zona cat mai mica de pe suprafata treptelor. Profilele aplicate pe lateralul treptelor reprezinta o alta solutie, lasand desemenea intreaga zona a treptei utila traficului.

Balustrada din sticla decupata pentru urmarirea conturului treptelor se face cu ajutorul masinilor cu control numeric CNC iar alte prelucrari necesare incadrarii unor nise sau ziduri sunt posibile deasemenea datorita utilajelor performante pe care Glas Expert le are in dotare. Colturile balustradelor sunt prelucrate specific, unghiurile sunt rotunjite dupa raze atent calculate, iar imbinarile dintre panourile de sticla securizata si laminata sunt proiectate cu lufturi egale.

Siguranta in exploatare este primordiala, astfel ca Glas Expert produce si monteaza variante de balustrade din sticla securizata si laminata, cu vitraj extraclar, ultraclar sau satinat chimic, cu folie clara, mata sau colorata, cu emailare ceramica in culori RAL, cu print ceramic in culori variate.

Acoperirea sau ascunderea vangului scarii este posibil prin emailarea ceramica in nuante RAL a unei suprafete corespunzatoare zonei de beton in care se monteaza piesele de inox ale balustrade din sticla. Astfel, eventuale zone nefinisate sau cu defecte pot fi acoperite deodata cu montarea balustrade de sticla cu zona inferioara emailata ceramic RAL, la culorile asortate cu restul elementelor decorative existente in casa.

Prin montarea balustradelor din sticla, Glas Expert asigura elemente utile si practice in casa fiecaruia, personalizate si proiectate pe dimensiunile fiecarei zone. Mana curenta din lemn sau metal poate fi adaugata si ulterior instalarii balustradelor, desi din punct de vedere al sigurantei nu este un element absolut necesar. Integram si iluminare cu banda LED incastrata in mana curenta sau montata la baza balustradelor, lumina calda, rece sau

Glas Expert produce si monteaza toata gama de balustrade din sticla, de la variantele cu montanti de inox, pana la balustrade full glass, cu sau fara mana curenta aplicata, asigurand solutia completa: masuratori, proiectare specifica, productie, montaj, garantie, service si mentenanta .