From better to best
/
/
Prelevare Cote și Montaj

Prelevare Cote și Montaj

Ai nevoie de montaj asigurat de Glas Expert ?

Experiența de 20 de ani în montajul sticlei ne dă puterea de a realiza soluții complexe și de amploare. Proiectele cu diferite grade de complexitate în care am fost și suntem implicați ne demonstrează că găsim soluțiile tehnice potrivite fiecărui proiect.

Instrumentele de ultimă tehnologie pentru măsurare ne ajută foarte mult în respectarea abaterilor dimensionale și ne permit să punem în practică proiecte ce implică forme 3D cum ar fi balustradele curbe.

Echipa de montaj a Glas Expert reprezintă departamentul care pune în practică și materializează toate etapele premergătoare finalizării proiectului: prelvare cote, proiectare specifică și producție.
De la partiții de sticlă și uși de sticlă până la cabine de duș, de la balustrade din sticlă până la copertine și trepte din sticlă, de la placări de sticlă și oglindă până la sisteme de fațadă ventilată, montam orice tip de reper de sticlă, cu feronerie adecvată aplicației.

Experiența în marile șantiere ne-a pregătit pentru a face față oricăror provocări în ceea ce privește montajul sticlei. Astfel, vă punem la dispoziție serviciile de montaj sticlă, feronerie, profile și subansamble de sticlă.

Garanția minimă pe care o acordăm este de 12 luni dar în funcție de cerințele proiectului, garanția poate fi extinsă. Odată cu finalizarea unui proiect sunt furnizate toate documentele aferente, inclusiv certificatul de garanție și condițiile de acordare ale acesteia.