From better to best
/
/
/
Sticlă Gravată Iluminată LED

Sticlă Gravată Iluminată LED

Proiecte private sau publice realizate cu sticlă gravată iluminată LED prezintă ideile inovatoare și îndrăznețe, realizate din sticlă securizată EVODUR ESG.  Gravarea CNC pe suport de sticlă ultraclară ( low-iron) este spectaculoasă prin efectul pe care îl dă refracția luminii furnizate de LED. Este obligatoriu ca gravarea să fie realizată pe un panou EVODUR ESG, întregul proces de scriere pe suprafața sticlei  realizându-se după  securizare.

Glas Expert montează  LED în variantele cu lumină caldă sau rece și adaptează tipuri speciale de LED pentru exterior sau numai pentru interior, după cum este specificat în proiect. Profilele în care se poate monta banda LED nu sunt multe, date fiind caracteristicile de care trebuie să ținem cont la instalare, însă poate fi ales finisajul acestora în variantele inox satinat sau aluminiu eloxat.

Gravarea se realizează pe CNC, utilaj care permite scrierea pe suprafața sticlei cu adâncimi variabile si dimensiuni diferite. Dimensiunea minimă de gravare a unei linii este de 2mm.  Astfel, rezultă linii prin care lumina transmisă de benzile LED se refractă iar modelul gravat apare spectaculos  iluminat.

Glas Expert folosește benzi LED care sunt garantate la 50'000 ore de funcționare.  Alegem tipurile de benzi LED din gama de calitate superioară pentru a evita și întârzia intervențiile de mentenanță. Astfel, livram un produs finit frumos, cu un design deosebit și un cost de mentenanța redus.

Modelul gravat trebuie să fie conceput personalizat, nici unul din variantele de pe sticlele EVODUR ESG gravate nu se repetă, ci fiecare client beneficiază de un alt desen. Clientul trebuie să furnizeze propriul desenul într-un format vectorial.

Gravarea CNC se realizează pe sticla EVODUR ESG cu grosime minimă de 8mm (pentru dimensiunile mici ale panourilor) până la maxim 19mm, grosimea maximă de sticlă posibil de securizat.