From better to best
/
/
Serviciul clienți

Serviciul clienți

Glas Expert marcă înregistrată
Glas Expert este denumirea internațională sub care grupul de firme Glass Expert își vinde produsele.
Glas Expert cu un singur S nu este o greșeală, se datorează unei asocieri directe cu precizia germană prin calitatea tuturor produselor, rigurozitatea procedurilor și alinierea la aceleași standarde înalte ale tuturor departamentelor din Glass Expert ( ca și nume de companie ). Din 2014 brandul Glass Expert s-a înoit cu alt logo și un motto nou: Glas Expert , From Better To Best.
Glas Expert este marca înregistrată a Glass Expert GmbH – Germania și este înregistrată la EUIPO – European Union Inttelectual Property Office sub numărul: 014867791.

Glas Expert efortul unui grup de firme
Glas Expert este denumirea comercială a produselor executate de un grup de firme, pentru a gestiona resursele mult mai bine pentru clienții nostri. Din acest grup fac parte 4 firme Glass Expert srl – Romania, Glas Expert Contractor srl – Romania, Glass Expert Contractor srl – Romania și Glass Expert GmbH – Germania.

Programul de lucru
În funcție de departamente programul de lucru cu clienții de la sediul din Popești – Leordeni, Șos. Oltenitei 202, Ilfov, România ( vezi Maps ) este:
–  Aprovizionare, Luni – Vineri: 09:00 – 12:00 și 13:00 – 16:00
–  Consultanți de vânzări / Ofertare / Showroom: Luni – Vineri 09:00 – 12:00 și 13:00 – 16:00
–  Ridicare comenzi, Luni – Vineri: 08:00 – 12:00 și 13:00 – 15:30
–  Montaj, Luni – Vineri: 08:00 – 12:00 și 13:00 – 17.00 – montajul în afara programului de lucru se vor taxa suplimentar

Cum pot să plătesc
După primirea ofertei și acceptarea costurilor, se consideră acceptarea costurilor și a condițiilor din ofertă numai după semnarea ofertei și retrimiterea ei către consultantul de vânzări de la care a fost primită respectiva ofertă, vă rugăm să trimiteți datele de facturare consultantului de vânzări de la care ați primit oferta de preț.
Veți primi proforma în care veți găsi toate datele necesare plății / transferului bancar ( numele complet al firmei, numărul proformei – care trebuie menționat pe OP, IBAN-ul și banca ). După procesarea plății vă rugăm să trimiteți o copie a OP-ului, pentru a scurta timpul de așteptare / procesare a comenzii. Data de la care se consideră comanda dată în lucru este data la care banca noastră a operat încasarea de la Dvs.

Reclamații și sesizări
Feedback-ul primit din partea clienților noștri este esențial pentru a menține standardul ridicat de calitate, așa că te invităm să ne transmiți impresiile tale în legătură cu cea mai recentă experiență cu noi. Dacă vrei să ne lauzi sau dacă ai ceva să ne recomanzi, departamentul Serviciu Clienți iți stă întotdeauna la dispoziție.
Ne poți contacta și telefonic la +40 21 361 5470
Mesajul tău ne va ajuta să fim mai buni, pentru tine. Te rog să ne trimiți un mail scurt pe adresa reclamatii@xglas.eu și cinava te va contacta telefonic pentru o soluționare cât mai urgentă.

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal
Protecția datelor cu caracter personal este reglementată în România de Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ( ANSPDCP ).
Glass Expert srl este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 36158 / 02.09.2015.
Glas Expert garantează dreptul la intimitate al utilizatorilor site-ului. Glas Expert oferă posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, întrebări și sugestii. Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor din site va fi folosită tinând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al persoanelor.
În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:
          –  dreptul la informare (art.12);
          –  dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
          –  dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal (art.14);
          –  dreptul de opoziție (art.15);
          –  dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
          –  dreptul de a se adresa justitiei (art.18).
Pentru a va oferi o navigare cât mai fluidă pe site-ul nostru, folosim o facilitate a browserului numită „cookies”. Cookies sunt fișere de dimensiuni reduse pe care browserul le plasează pe harddisk-ul utilizatorului și care sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele și preferințele, pentru a monitoriza parcursuri pe site și pentru a personaliza paginile în funcție de vizitator.
Scopul colectării datelor prin formularele din site sunt folosite în vederea trimiterii de Newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice, SMS, etc precum și în scopuri de cercetare de piață, de urmărire și monitorizare a vizitelor, și comportamentelor clienților și/sau a vizitatorilor.
Prin completarea datelor în formularele de pe site vizitatorul declară și acceptă necondiționat că datele sale personale să fie incluse în baza de date a xglas.eu, și își dă acordul expres și neechivoc că toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate în scopul prevazut mai sus.