From better to best
/
Cariera

Glass Expert fondata in 2002

Glass Expert srl a fost fondata in anul 2002 avand in totalitate capital autohton si are ca principal obiect de activitate prelucrarea si finisarea sticlei plane.
Capacitatile de productie ce ne permit sa executam orice tip de prelucrare a sticlei plane sunt dispuse intr-un spatiu de productie de 3000 mp din care cca 1200 mp sunt efectiv halele de productie unde, dotarile precum si personalui angajat sunt organizate pentru a va furniza rapid produsele si serviciiie dorite de Dvs. la un standard calitativ deosebit.

Inalta tehnologie in cadrul Glass Expert

Glass Expert de la infiintare a pus accent pe tehnologie astfel incat an de an am investit in utilaje de inalta tehnologie ce ne permit la ora actuala sa executam lucrari de un inalt standard calitativ.

Printre utilajele existente am dori sa enumeram cateva dintre ele:

 linie de productie geam securizat – Tamglass Pro -E cu posibilitati de securizare si semisecurizare a geamului avand dimensiuni 4500mm x 2500MM. Capacitatile de productie pentru geam securizat sunt de aproximativ 1000 mp de geam la 24 de ore. Putem securiza geam Low-E hard, Low-E soft, sticla ornament, sticla colorata in masa, sticla clara si in principiu orice ce tip de sticla ce este securizabila.
• utilaj pentru testarea geamului securizat prin metoda ‘Heat -Soak” – Simtech Datorita prezentei critice in componenta sticlei a sulfurii de nichei in sticla obisnuita anumite proiecte prevad testarea geamului securizat la un tratament tehnic suplimentar denumit „Heat-Soak Test”. Glass Expert are posibilitatea de a face acest Lucru.
 linie de productie geam laminat – Simtech cu posibilitati de laminare a geamului avand dimensiuni de 4500 x 1800 mm. Putem lamina pachete de geam cu gromsimi de pana la 100mm. Putem lamina geam cu 1,2 sau mai multe folii. Putem lamina geam clar, colorat ornament, Low -E.
 utilaj de prelucrare a sticlei in coordonate CNC – Itermac 45Plus poate prelucra sticla avand dimensiuni 4200 x 2300 mm. Este folosit la comenzi speciale unde avem nevoie de precizie in executie. Poate executa toate operatiile de finisare ce se pot aplica pe o sticla, finisarea cantului, gravare, taiere cu disc, taiere prin frezare, gaurire, etc
• cuptor pentru indoit sticla – Nabertherm cu dimensiuni interioare de 2500(L) x1500(L) x 800(h) mm. complet automatizat pentru prelucrarea sticlei in diverse tehnologii la cald: fusing, slumping, bending, sagging.
• utilaj de gaunt sticla in coordonate – CMB poate execute gaurirea unei piaci sau a mai multor piaci din sticla fara actionari manuale. numai pe baza programului introdus de la calculatorul panoului de comanda. Masa de gaurire a acestei masini este controlata de un microprocesor ce comanda toate functiile operatiunilor de gaurire. Precizia si acuratetea gaurilor practicate in sticla sunt maxime, iar diametrele gaurilor sunt cuprinse intre 3 si 65mm.
• utilaj de prelucrat cant pentru geam plan – Z. Bavelloni, poate finisa cant de sticla cu grosimi intre 3 -30 mm si unghiuri ale cantului intre 0-45. Finisarea se face cu 14 freze. ultimele 4 executand lustruirea cantului cu oxid de ceriu. Toate cele 14 freze si perii de lustruit sunt pozitionate mecanic printr-un sistem electronic cu control numeric, datele de regiaj ale acestora introducandu-se de la tastatura tabloului de comanda. Caracteristicile tehnice ale acestei masini ne dau posibilitatea de a finisa cca. 250mi / ora de cant, cotele minime ale geamurilor ce pot fi prelucrate pe acest utilaj sunt de 80 x 200mm, cele maxime find cele ale dimensiunilor de fabricare a geamului.

Produse Glass Expert cu diverse aplicatii

Din activitatea de baza s-au desprins si celelaite activitati pe care le desfasuram in prezent. Astfel produsele si serviciile noastre se adreseaza in prezent unei piete care cuprinde atat persoana particulara ce doreste sa-si cumpere o masuta din sticla, cat si marilor firme de constructii care ne implica in proiecte de anvergura.
Materia prima (constituindu-se in mare parte din geam) este importata de la firme de prestigiu ca Saint-Gobain, Glaverbel, Guardian, Pilkington, astfel ca putem pune la dispozitia clientilor nostri declaratiile de conformitate pentru produsele finite din sticla.
Vom enumera mai jos produsele si serviciile executate de firma noastra, structurate si pe departamentele sub incidenta carora cad:

Mobilier unicat, de serie mica, oglinzi, trepte si podele flotante

– mobilier din sticla pentru apartamente, birouri si spatii comerciale
– oglinzi de baie, lavoare din sticla, mobilier de bale, piaci decorative din sticla pentru incorporare intre placile defaianta
– placari cu oglinda
– geam antiglont
– podele si podele flotante, din sticla
– trepte din sticla si panouri din sticla pentru balustrade

Sticla in constructii

– fatade de magazine
– compartimentari interioare si partitionari de birouri
– sisteme de fatade pentru cladiri tip SPIDER
– sisteme de copertine SADEV-Franta
– usi din sticla pentru spatii de locuit si spatii publice cu feronerie DORMA-Germania
– cabine de dus DORMA-Germania
– comercializarea de feronerie pentru usi din sticla si cabine de dus – dealer DORMA
– comercializarea sistemelor de fatade si copertine dealer SADEV

Subansamble din sticla si servicii de prelucrare

– usi si polite din sticla pentru producatorii de mobilier
– prelucrare de cant
– gaurire
– securizare
– sablare
– decupare
– lipire in camp de raze UV
– indoire
– fuzionare
O parte din productia noastra se exporta in tari ca Norvegia, Olanda, Belgia. Franta, Germania. Rusia.

Clienti care au apelat la produsele si serviciile Glass Expert

Ambasada Germaniei in Romania – geam antiglont
Keuco in Germania – oglinzi si subansamble pentru mobilier de baie
Mothercare in Slovenia – partitionari din sticla, vitrine de magazin
Hotel Hilton – placari cu oglinda, partitionari de magazine, usi din sticla
Hotel Marriot – usi din sticla, partionari de birouri, mobilier comercial
Orange – mobilier
Vodafone – mobilier. usi din sticla, vitrine de magazine
Hotel Howard Johnson – oglinzi, usi din sticla
Oriftame – mobilier. partitii. usi din sticla
Procter & Gamble – mobilier
Asirom – geam termopan, partitii, usi din sticla
Nike – usi din sticla
Paneuro – usi din sticla si partitionari
Grivco – usi din sticla, copertina
Delta Distribution – podea flotanta
Ing Bank – geam antiglont, partitionari de birouri, usi din sticla
ABN AMRO Bank – geam antiglont. partitionari de birouri, usi din sticla.
Rabensteiner – sticla
Marionaud – mobilier, usi de sticla