From better to best
/
/
Showroom

Showroom

Sticla material versatil
Sticla este un material extrem de versatil, ce poate fi folosit în diverse aplicații și domenii. Glas Expert deține o multitudine de tehnologii și de tehnici moderne de prelucrare a sticlei. Suntem specializați în acest domeniu, lucrăm numai cu profesioniști cu experiență și oferim nenumărate posibilități de creare al unui design funcțional și modern.

Cel mai mare showroom de sticlă din România
Avem cel mai mare showroom cu aplicatii pe sticlă din România, cu o suprafață de peste 200 mp. Acesta este locul în care prezentăm soluții ingenioase și produse interesante realizate din sticlă tuturor celor interesați. Aici acordăm consultanță tehnică specifică fiecărui proiect în parte: realizam calcule de rezistență, predimensionare corectă a grosimii sticlei și oferim informații referitoare la standardele de calitate și de produs.

În showroom prezentăm filme cu testările de siguranță
În showroom dispunem de un ecran panoramic cu ajutorul căruia vă prezentăm proiectele și ideile noastre inovative, precum și filme cu testările pentru diverse produse ce implică siguranță (balustrade, geam antifoc, geam de siguranță, etc).
Vizitatorii noștri pot descoperi idei creative de a utiliza sticla atât în interior cât și la exterior și pot găsi la noi sticla pentru bucătării, băi, living, zone de servit masa, birouri si magazine.

Vă oferim consultanță pentru a găsi soluția optimă
Echipa noastra de consultanti vă stă la dispoziție, indiferent că sunteți arhitect, dezvoltator, inginer sau pur și simplu vă interesează soluțiile noastre de design din sticlă.  Consultanții Glas Expert vă îndrumă astfel încât să gasiți soluția optimă și să luați cea mai avantajoasă decizie pentru proiectul dumneavoastră.

Avem o multitudine de produse din sticlă:
     – sticlă clară
     – sticlă ultraclară
     – sticlă colorată
     – sticlă  ornamentală
     – sticlă arhitecturală
     – sticlă rezistentă la zgârieturi pentru pardoseli sau pentru polițe
     – sticlă printată pentru placări de pereți
     – sticlă printată pentru placări de dușuri
     – sticlă printată pentru bucătării
     – sticlă emailată ceramic
     – sticlă rezistentă la caldură și la foc
     – sticlă pentru șeminee
     – sticlă pentru săli de conferință
     – sticlă pentru partiționări de birouri
     – sticlă pentru domeniul medical
     – uși glisante din sticlă
     – uși batante din sticlă
     – uși din sticlă pentru mobilier
     – trepte din sticlă
     – balustrade din sticlă
     – și tot ce înseamnă sticla pentru amenajari sau sticlă arhitecturală

Întrucât showroom-ul Glas Expert este unul exclusivist și vă veți convinge de asta, ne dorim să vă oferim o experiență cu adevarat deosebită, așa că vă rugăm să vă programați pentru vizită, pentru a vă putea bucura de toată atenția noastră.