From better to best
/
/
/
Balustrade de Sticlă pentru Exterior

Balustrade de Sticlă pentru Exterior

Constructiile noi, cu suprafete vitrate mari, sunt cele care cuceresc privirile celor care cauta o casa moderna. Balustradele din sticla intregesc  designul novator al celor mai cautate cladiri, inobiland aspectul cladirii prin nota speciala a sticlei.

Respectarea Standardului de Siguranta si Securitate in Constructii este imperios necesara in domeniul constructiilor, de la faza initiala pana la finisaje si decoruri.  In cazul proiectelor care implica balustrade, rolul de protectie impotriva caderii in gol este asigurat  de montarea unui sistem care implica sticla securizata si laminata. Configuratia sticlei ia in considerare inaltimea (etajul)  la care este montata balustrada, dimensiunea maxima a unui panou, traficul zonei, incarcarea la vant si tipul de prindere – profil sau prinderi punctuale.

Glas Expert produce si monteaza sisteme de balustrade agrementate international iar specific asigura si testarea in santier a solutiilor tehnice pentru care beneficiarul doreste acest tip de protocol. Conform normelor TRAV, testarile in santier se realizeaza urmarind rezistenta intregului sistem: sticla, profil, mod de fixare.

Ne ghidam dupa ideea ca SIGURANTA NU TINE DE INTAMPLARE. Astfel, toate solutiile montate de Glas Expert respecta in primul rand cerintele Standardelor de Siguranta si Securitate, prin instalarea corecta a sticlei securizate si laminate, in profile adecvate, precum si adaptarea cerintelor proiectului la solutiile existente in santiere.

Prin procesul de securizare, o sticla devine de 5 ori mai rezistenta fata de o sticla normala. Laminarea cu folie EVA a doua sticle securizate genereaza o rezistenta sporita la impact, printr-o elasticitate adaugata ansamblului vitrat si o rezistenta sporita la razele UV.

Folia de laminare folosita de Glas Expert este EVA, singura varianta care are caracteristici hidrofobe, ceea ce califica balustradele produse de noi pentru montare in exteriorul cladirilor. Beneficiile folosirii foliei EVA, prin caracteristicile sale de respingere a apei care vine in contact cu folia ( ploaie, zapada etc) , sunt acelea ca balustrade nu se delamineaza si raman integre, asigurand rolul de protectie impotriva caderii in gol. Restul foliilor de laminare sunt hidrofile – atrag apa si in timp se delamineaza.

Glas Expert produce o gama larga de balustrade din sticla extraclara, ultraclara sau satinata chimic, cu folie clara, mata sau colorata, cu emailare ceramica in culori RAL, cu print ceramic in culori variate. Din ce in ce mai solicitate, variantele de balustrade din sticla cu print ceramic, asigura nuanta personala fiecarei cladiri, print cu modelul unic, la rezolutie mare, ce poate fi imprimat prin cerneala ceramica in mai multe culori.

Tipul si varianta de prindere pot fi discutate si adaptate in functie de conditiile de santier, balustradele din sticla sunt montate in profil atat pe pardoseala cat si pe lateralul placii de beton. Pentru varianta in urcare/ scari avem variante diferite de prinderi punctuale, montate pe vangul scarii sau pe trepte. Aceste prinderi punctuale laterale din inox au distantieri reglabili, pentru a prelua eventuale diferente de planeitate ale vangului scarii, astfel incat balustrade de sticla sa fie perfect aliniata si verticala.

Marele avantaj al prinderilor punctuale este ca se mentine intraga latime a treptelor ca suprafata utila de trafic, in acelasi timp siguranta in exploatare ramane prioritara.

Glas Expert a dezvoltat solutii de hidroizolare punctuala a zonelor in care se monteaza balustradele de sticla la exterior, chiar si dupa finalizarea executiei finisajelor . Cautarile continue ale Glas Expert de a gasi solutii pentru clientii nostri ne-au facut sa gasim unele inclusiv pentru montarea balustradelor din sticla pe terase a caror pardoseala nu avea inclinatia corecta sau nu aveau sisteme de colectare a apelor.

Solutia cea mai moderna si novatoare dezvoltata de Glas Expert este cea a lipirii balustradelor, pe profile de inox si aluminiu. Zona emailata ceramic ascunde suprafata necesara lipirii, astfel rezulta o balustrada din sticla montata in aliniament cu fatada, fara prinderi punctuale vizibile, gauri in sticla, profil aparent.

Pentru zonele cu deschidere vitrata mica dar fara balcon efectiv,  sunt necesare si montam balustrade frantuzesti sau Juliet balcony , cu prinderi punctuale sau profil.

Glas Expert furnizeaza toata gama de balustrade din sticla, de la variantele cu montanti de inox, pana la balustrade full glass, cu sau fara mana curenta aplicata si asiguram solutia completa: masuratori, proiectare specifica, productie, montaj, garantie, service, mentenanta.