From better to best
/
/
/
Uși Glisante Telescopice MTG V2400

Uși Glisante Telescopice MTG V2400

Sistemul telescopic cu ghidaj MTG 2400 este varianta ideală pentru spațiile largi, cu lungimi de maxim 6 m. Prin glisarea completă a celor 6 sau 7 panouri de EVODUR ESG pe lângă perete sau paralel cu un panou fix, MTG 2400 permite abordarea și utilizarea întregului spațiu, fără restricții. Variantele în care se închid una, două sau trei laturi ale unui spațiu deschis sunt disponibile iar Glas Expert are experiența necesară pentru a monta astfel de sisteme, cu finețea adecvată.
Spre exemplu, dacă sunt libere două laturi, chiar și inegale ale unui living, se poate asigura intimitate prin montarea a două sisteme independente pe fiecare dintre laturile camerei. Astfel, se poate deschide unul dintre sisteme sau amândouă, în funcție de dorința utilizatorului.
MTG 2400 este singurul ansamblu care permite închiderea în varianta glisantă, chiar și pe laturi lungi, de până în 6m. Dimensiunea minimă a unui panou glisant este de 650mm iar cea maximă este de 1000mm. Sistemul este conceput astfel încât panourile EVODUR ESG să gliseze paralel cu unul fix sau cu peretele, lasând spațiul complet deschis.
Sistemul este disponibil pentru fixarea pe perete sau pe tavan, cu un set de capace care maschează cărucioarele fiecărui panou glisant. Dimensiunea șinelor de glisare și a capacelor de mascare sunt 158x135mm în cazul sistemului care se montează pe tavan și 151x133mm pentru cel care se montează pe perete.
Dacă cerința este de a asigura delimitare vizuală a camerei, se poate opta pentru varianta EVOPRINT, cu printarea ceramică a unui simbol, logo sau a unei imagini.