From better to best
/
/
Valorile noastre

Valorile noastre

Pasiune

Facem totul cu mare plăcere, suntem îndrăgostiți de munca noastră, iar asta ne determină să facem lucrurile la cel mai înalt nivel de calitate. Suntem pasionați de lucrurile făcute impecabil și nu facem rabat de la acest lucru. Pasiunea noastră constă în a face lucrurile bine.

Disciplină

Suntem perfecționiști, iar acest lucru ne determină să facem totul exact ca la carte. Disciplina este pentru noi la ordinea zilei, pentru că numai așa putem ține sub control calitatea, care trebuie să fie întotdeauna ireproșabilă. Calitatea este la cel mai înalt nivel pentru toate produsele pe care le livrăm.

Ne ținem promisiunile

 Considerăm că respectarea promisiunilor nu este opțională, ci absolut obligatorie. O strângere de mână valorează pentru noi mai mult ca 1000 de pagini de contract semnate. Muncim din greu pentru a ne ține promisiunile pe care le facem. Termenele de livrare, calitatea și profesionalismul sunt promisiunile noastre, iar respectarea lor este de asemenea o promisiune.

Ambiție

Avem ambiția de a ne păstra calitatea ireproșabilaă în fiecare zi. Lucrăm la îmbunătățirea tuturor aspectelor, astfel încât să ne putem autodepăși constant. Marea noastră ambiție constă în a fi în fiecare zi mai buni decât am fost ieri, FROM BETTER TO BEST.

Creativitate aplicată

Considerăm că provocările ne fac sa evoluăm. Este binecunoscut în piață faptul că dacă noi nu găsim o soluție, înseamnă că aceasta nu există. Suntem creativi și folosim acest lucru în avantajul clienților. Soluțiile greu de realizat reprezintă pentru noi un diferențiator și nu ne dăm înapoi de la nimic.

Respect

     Respectul este baza pe care trebuie să fie creată orice relație. Relația cu clienții noștri este una ce se bazează pe respect, lucru care ne face să dăm tot ce avem mai bun. Dăm totul indiferent de clientul pe care îl avem, indiferent de vechimea colaborării și de cerințe.

Integritate și încredere

Suntem o companie pentru care integritatea înseamnă foarte mult. Filozofia noastră este găsirea unor soluții win-win, care să aducă un plus clienților ce apelează la noi. Facem ceea ce spunem că facem, atunci când spunem că facem. Ne preocupă optimizarea tuturor lucrurilor pe care le facem, astfel încât la final să atingem randamentul ideal cost-beneficiu.

Furnizori ca noi

 Avem grijă ca furnizorii noștri să fie întotdeauna de top. Suntem conștienți că produsul pe care îl livrăm este de mare importanță și nu ne permitem să lucrăm cu jumătăți de masură. Responsabilitatea cu care tratăm alegerea furnizorilor se reflectă mai departe în calitatea produselor noastre.

Supplier Rensponsibility

  Înțelegem cât de important este ca un furnizor să respecte și să își asume tot ceea ce spune. Tocmai de aceea avem grijă să respectăm termenele limită și calitatea, pentru că suntem partea extrem de importantă ce stă în spatele clienților noștri extrem de importanți.

Susținem performanța

   Ne bucurăm de fiecare dată când vedem succesul celor ce își doresc cu orice preț să facă performanță, drept urmare ne face placere să ne implicăm în susținerea acestora. Domeniile mai putin populare și cultura merită din plin atenția și susținerea noastră, iar pentru asta facem demersuri în mod constant.

Ne pasă de mediu

  Suntem întotdeauna extrem de atenți la modul în care lucrăm, astfel încât să nu afectăm mediul înconjurător. Suntem responsabili și lucrăm în toate proiectele de dezvoltare doar cu utilaje cu consum redus și cu materiale reciclabile, prietenoase cu mediul.