From better to best
/
/
Proiectare Specifică și Consultanță

Proiectare Specifică și Consultanță

Construiești și cauți soluția tehnică cea mai bună ?

Așa cum ne punem experiența și informațiile la îndemâna arhitecților, asigurăm și servicii de proiectare specifică și consultanță în domeniul sticlei. Situațiile întâlnite pe șantiere, învățarea continuă pentru a ține pasul cu cele mai noi cerințe ale vremurilor, participarea la târgurile internaționale ca expozanți sau ca vizitatori, precum și testele pe care le facem in house, ne dau capacitatea de a prevedea situații neobișnuite într-un proiect.

Soluțiile tehnice atipice dezvoltate de-a lungul anilor pentru a adapta cerințele proiectelor la o formă cât mai eficientă, ne permit să acoperim și plaja de proiectare specifică. Astfel, putem măsura și proiecta specific pentru orice proiect, incluzând în acest serviciu și soluțiile tehnice adecvate.

Asigurăm consultanță de profil atât pentru arhitecți cât și pentru constructori sau clienți finali, coroborând datele cerute cu cele din șantier. Capacitatea de a sintetiza toate datele – cele specificate în proiect cu cele posibile, ne permite să găsim cele mai bune soluții tehnice, adecvate și adaptate cerințelor.