From better to best
/
/
Serigrafiere Sticlă cu Email Ceramic

Serigrafiere Sticlă cu Email Ceramic

Noua tehnologie automată de serigrafiere pentru sticlă

Noile tehnologii de serigrafiere ceramică pentru sticlă deschid mult limitele pentru proiectarea și utilizarea sticlei. Glas Expert folosește utilaje automate de înaltă calitate și precizie pentru a imprima diverse modele pe suprafața sticlei.
Imprimarea ceramică a sticlei se face cu ajutorul sitelor serigrafice care au ca textura diverse rezoluții de mesh astfel încât obținem zonele imprimate la o calitate excepțională si cu o rezoluție excelentă.

O varietate impresionantă de culori

Serigrafierea ceramică a sticlei este disponibilă într-o gamă largă de culori standard, în general bazate pe paletarul de culori RAL.
Pe lângă aceste variante din gama RAL, sticla poate fi serigrafiată și cu alte tipuri de culori cum ar fi emailuri ceramice metalizate sau cu  proprietăți de conductivitate electrică.
Un alt email ceramic foarte folosit, este cel dedicat sticlei arhitecturale care se aplica serigrafic pe fața unu a sticlei ( expusă la exterior, în cazul sticlei termoizolante ). Acest email ceramic este numit și ” Side One ” și are proprietăți mult îmbunătățite față de cel pentru aplicații obisnuite. Este produs special pentru a rezista pentru o perioadă mult mai lungă la efectul radiațiilor ultraviolete și la contactul continuu și direct cu factorii de poluare din atmosferă, .
Prin expuneri succesive si tehnici adecvate se pot obține sticle cu una, doua sau trei culori pe suprafață.

Emailul fuzionează cu sticla suport,  la 700 °C, pentru totdeauna

După aplicarea serigrafică a emailului ceramic, sticla este încalzită la 150 °C, ca o etapă intermediară care asigură întărirea primară a culorii. În timpul procesului de securizare, la temperaturi cuprinse între  650 – 700 °C, emailul fuzionează cu sticla. Prin acest procedeu culorile sunt fixate pe sticlă pentru totdeauna. Din acest moment, culorile nu se mai estompează sau decolorează și rămân rezistente la efectele solvenților, la abraziune și la temperaturi de până la 200 °C.