From better to best
/
/
/
Uși Batante din Sticlă Dorma MANET

Uși Batante din Sticlă Dorma MANET

Ușile batante montate cu sistemul Dorma MANET deschid posibilități elegante în proiectarea și construcția unei game largi de tipuri de partiționări cu uși, utilizând sticlă securizată EVODUR ESG cu grosimi de 10 mm și 12 mm. Dorma MANET este singura variantă de feronerie disponibilă pentru sistemele de partiționare și uși din sticlă securizată pe curb.

Piesele de fixare în gaura cu șanfren, din oțel inoxidabil de înaltă calitate, aplicate direct pe geamul EVODUR ESG sau EVOLAM T, îndeplinesc cele mai înalte cerințe în ceea ce privește impactul vizual. Sistemul Dorma Manet are variante care pot include și supralumina și conectori pentru părțile fixe.

Există două variante de prindere: cu bară continuă, pentru un aspect deosebit, sau cu segmente mai mici pentru fixarea în pardoseală și plafon. Pentru ușile cu înălțime mare, se folosește o tijă întreagă, pe toată lungimea ușii, pentru a stabiliza întregul ansamblu. Sistemele de revenire în pardoseală disponibile pentru acest sistem Dorma MANET sunt variantele BTS 75 V și BTS 84.

Caracteristicile sistemului Dorma MANET includ:
- Greutate maximă a ușii: 80 kg
- Înălțime maximă: 2500 mm
- Lățime maximă a ușii: 1200 mm

La Glas Expert, ne angajăm să vă oferim cele mai inovatoare și fiabile soluții pentru uși și sisteme de partiționare, adaptate la nevoile și cerințele specifice ale fiecărui proiect.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre cum vă putem ajuta să transformați viziunea în realitate!