From better to best
/
/
/
Uși batante din Sticlă Dorma ARCOS UNIVERSAL

Uși batante din Sticlă Dorma ARCOS UNIVERSAL

Versatilitatea și funcționalitatea definesc sistemul Universal Arcos, o soluție inovatoare cu un design deosebit, premiat la Red Dot Design Zentrum din Germania. Cu forme și aplicații diferite, sistemul Arcos oferă o varietate de orientări ale încuietorilor, fie în varianta verticală, fie în cea orizontală, și este disponibil în peste 10 finisaje.

Glas Expert montează acest tip de sistem utilizând sticlă securizată EVODUR ESG și EVOLAM T, cu grosimi cuprinse între 10 și 12 mm. O gamă largă de manere sunt disponibile pentru a armoniza ușile cu restul elementelor din împrejurimi.

Caracteristicile sistemului Dorma Arcos Universal includ:
- Lățime maximă a ușii: 1100 mm
- Înălțime maximă a ușii: 3000 mm
- Greutate maximă a ușii: 100 kg

Pentru uși mai mari, peste 1100 mm, pot fi adăugate bandouri inferioare și superioare (vezi Uși Batante Dorma TP/TA), permițând instalarea ușilor de până la 1400 mm lățime și 3000 mm înălțime. Supralumina se montează cu conectori pentru părți fixe și/sau pentru pereți. Sistemele de închidere sunt disponibile atât pentru montarea în pardoseală, cât și pentru cea în supralumină. În acest caz, ușile trebuie să aibă înălțimi până în 2200 mm pentru a permite accesarea închiderii.

Sistemele hidraulice de revenire în pardoseală se aleg în funcție de zona în care sunt instalate și de condițiile la care trebuie să reziste (vezi Uși Dorma Universal).

La Glas Expert, ne angajăm să vă oferim cele mai inovatoare și fiabile soluții pentru ușile și sistemele de închidere, adaptate la nevoile și cerințele specifice ale fiecărui proiect.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre cum vă putem ajuta să transformați viziunea în realitate!