From better to best
/
/
/
Uși din Sticlă cu Parcare – Dorma HSW

Uși din Sticlă cu Parcare – Dorma HSW

Sistemul HSW ( Horizontal Sliding Walls) permite închiderea și izolarea unor spații cu deschideri mari, de aproape 11m. Acoperă o gamă extinsă de aplicații, atât pentru interior cât și pentru exterior, cu utilizare în spații private și publice. Ele pot satisface un spectru larg de cerințe în ceea ce privește stilul, materialul și finisajul sau culoarea și pot fi, de asemenea, echipate cu panouri fabricate individual pentru a îndeplini funcții speciale.

Astfel, EVOPRINT reprezintă una dintre opțiunile de îmbunătățire a aspectului întregului ansamblu.

Panourile HSW se parchează individual, lăsând astfel la latitudinea utilizatorilor mărimea zonei de acces sau deschiderea completă a sistemului. Nefiind conectate între ele, panourile sunt ușor de manevrat și alunecă lin de-a lungul profilului fixat mecanic pe tavan.
Structurile existente sau structurile neobișnuite necesită deseori soluții speciale, în special în proiectarea zonei de pacare.

Sistemele DORMA HSW pot fi parcate într-o serie de poziții diferite. Panourile pot fi aliniate paralel, perpendicular sau oblic față de fațadă sau vitrină, pot fi vizibile sau ascunse în spatele coloanelor, zidurilor etc. O altă posibilitate este aceea de parcare a sistemului în linie, dar în afara căii de acces, fie în spatele unui perete, fie într-o nișă. Pentru a deschide complet un spațiu, ușa trebuie să fie montată excentric, de oricare parte a vitrinei sau biroului.

Sunt disponibile dispozitive automate care permit deschiderea sistemului printr-o simplă apăsare de buton a telecomenzii și subansamble cu întoarcere la 90 de grade sau pe curb, pentru închiderea cu același sistem HSW a două laturi.
Greutatea totală a sticlei EVODUR ESG nu trebuie să depasească 1000 Kg / sistem.

Caracteristicile sistemului Dorma HSW:
– lățime maximă ușă si panouri: 1000 mm
– înălțime maximă sistem: 3500mm
– greutate maximă ușă: 100 Kg
– grosime maxima sticlă: 12mm