From better to best
/
/
/
Uși din Sticlă cu Parcare – Dorma HSW GP

Uși din Sticlă cu Parcare – Dorma HSW GP

Pentru spațiile deosebite și cu cerințe speciale de design care trebuie închise cu sticlă, Dorma a dezvoltat sistemul HSW GP. Acesta îmbină practic designul spectaculos al sistemului Dorma MANET cu utilitatea sistemului HSW clasic. Cu feronerie din inox și un mod de adaptare a prinderilor punctuale prin șanfrenarea sticlei, HSW GP se adaptează perfect și închiderilor pe curb, cu sticla securizată EVODUR ESG pe curb. Închiderea și deschiderea întregului sistem sunt extrem de ușoare , rolele din inox alunecând lin pe structura încastrată în tavan.
Există multiple opțiuni de închidere a unui spațiu cu un astfel de sistem: cu una sau mai multe uși, cu panouri intercalate între uși sau aliniate în serie, pe variantă curbă sau dreaptă, unind două sau mai multe laturi ale unui spațiu privat sau public.
Eleganța acestui sistem este unică, HSW GP aducând un plus de valoare oricărui spațiu unde este instalat.
Caracteristicile sistemului Dorma HSW:
– lățime maximă ușă si panouri: 1200 mm
– înălțime maximă sistem: 3000mm
– greutate maximă panou: 100 Kg
– grosime maximă panou: 12mm
Pentru delimitare vizuală și confort pentru utilizatori recomandăm demarcarea cu ajutorul EVOPRINT – prin imprimarea ceramică a unei imagini sau dungi colorate la nivelul ochilor. Dacă cerința este aceea de intimitate și spațiu privat, atunci se poate printa ceramic pe toată suprafața sticlei EVODUR ESG o poză sau imagine aleasă, cu acuratețe maximă și detaliu fotografic de 1330 DPI.