From better to best
/
/
/
Pardoseli din Sticlă pentru Exterior

Pardoseli din Sticlă pentru Exterior

Pardoselile de sticlă, proiectate special pentru ansamblurile comerciale sau rezidențiale și montate în exterior, adaugă un aer modern și completează designul contemporan al clădirilor. Soluția tehnică antialunecare conferă siguranță utilizatorilor, menținând totodată ideea de transparență a pardoselilor din sticlă. Există diferite modele disponibile pentru aplicarea emailului ceramic prin serigrafie EVOKERAM S, iar la cerere se pot realiza modele personalizate.

Fiind instalate în aer liber, pardoselile din sticlă și toate componentele asociate trebuie să fie proiectate pentru a proteja hidroizolația existentă. Glas Expert aplică o metodă certificată pentru instalarea pardoselilor la exterior. În cazul în care este necesară o altă soluție tehnică sau se impune un alt detaliu de montaj, Glas Expert nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele stricăciuni cauzate de infiltrațiile de apă în jurul sticlei sau a structurii metalice.

Dimensiunea spațiului în care se instalează pardoseala determină configurarea acesteia conform stereotomiei convenite cu beneficiarul. Configurația și grosimea totală a pardoselii sunt direct legate de dimensiunea acesteia, variind de la configurații de sticlă 8.8.8 mm până la 15.15.15 mm. Standardele stabilesc clar corelarea dintre dimensiune, tipul de fixare pe structura perimetrală sau piesele de sprijin punctual și grosimea totală a pardoselii din sticlă.

Uneori, pardoseala trebuie realizată din sticlă laminată EVOLAM sau chiar din sticlă laminată și securizată EVOLAM K, în situații speciale. Numărul de folii de laminare este calculat pentru a asigura rezistența la presiune și traficul specific zonei în care este montată.

Atunci când sticla laminată și securizată EVOLAM K se instalează pe o structură perimetrală, Glas Expert oferă opțiunea de serigrafie pe contur, prin EVOKERAM S. Dimensiunile zonei serigrafiate variază în funcție de dimensiunile structurii pe care este așezată. De exemplu, dacă structura metalică este realizată din țeavă rectangulară de 80 x 80 mm, zona serigrafiată trebuie să aibă 100 mm.

Tipurile de sticlă folosite în producția pardoselilor sunt extraclare, ultraclare (low-iron), colorate în masă gri sau bronz.

Cu experiență și profesionalism, Glas Expert este partenerul de încredere pentru soluții de sticlă inovatoare și de înaltă calitate, contribuind la transformarea spațiilor în medii moderne și sigure.