From better to best
/
/
/
Vitrine de Magazine pentru Interior

Vitrine de Magazine pentru Interior

Ne mândrim cu serviciile noastre complete, care includ măsurători la șantier, proiectare personalizată, producție de înaltă calitate, montaj profesionist, service  și mentenanță pe termen lung.

În spațiul interior al magazinelor, vitrinele noastre sunt create conform celor mai înalte standarde, folosind soluții clasice și inovatoare. Utilizăm profile perimetrale Dorma, in varianta aluminiu eloxat sau vopsite in camp electrostatic, sticlă EVODUR si EVOLAM T și feronerie Dorma BTS, PT 10, PT 20, PT 30 sau PT 40, împreună cu încuietori US 10 cu mânere variate.

Pentru proiecte cu cerințe speciale, oferim sticlă specială, inclusiv EVOLAM K pe suport ultraclear (low-iron) sau sticlă serigrafiată pe contur EVOKERAM S, împreună cu feronerie specială Dorma ARCOS, profile din inox sau vopsite în câmp electrostatic.

Ne-am dedicat să dezvoltăm soluții unice și spectaculoase pentru vitrinele magazinelor unor branduri de renume (cum ar fi H&M Mega Mall). Tehnica noastră de lipire a sticlei EVOLAM T pe structura metalică este testată pentru siguranță. Componentele folosite în realizarea vitrinelor noastre sunt selectate cu atenție din materiale de cea mai înaltă calitate, iar securizarea sticlei conform standardului EN 12150 garantează siguranța în exploatare.

Pentru deschiderile mari ale vitrinelor, oferim sisteme armonice sau cu parcare. Conectorii și piesele de prindere punctuală sau sistemele Spider sunt doar câteva dintre opțiunile pe care le integrăm în diversele proiecte la care lucrăm.

La Glas Expert, ne angajăm să oferim soluții de vitrine de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor și cerințelor fiecărui proiect.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre cum vă putem ajuta să vă transformați viziunile în realitate!