From better to best
/
/
/
Vitrine de Magazine pentru Exterior

Vitrine de Magazine pentru Exterior

Când vine vorba de vitrinele de exterior, soluțiile tehnice sunt variate și implică alegeri specifice privind materialele, feroneria și sigilarea. Cu toate acestea, un aspect crucial este tipul foliei de laminare, în special în cazul EVOLAM K și EVOLAM T - aceste folii trebuie să ofere o rezistență deosebită la acțiunea razelor UV pentru a proteja obiectele sau articolele expuse în vitrină împotriva decolorării.

Ușile montate la exteriorul magazinelor necesită unul dintre cele două sisteme speciale: BTS 75 sau BTS 80, ultima variantă fiind cea mai rezistentă la forța vântului și la acțiunea distructivă a ploilor și zăpezilor. Windfang-urile reprezintă o soluție ideală pentru trecerea de la exterior la interior, implicând două seturi de uși echipate cu sisteme diferite.

Sticla, întotdeauna securizată EVODUR, poate fi prelucrată în diverse moduri, în funcție de sistemele utilizate pentru instalare: găurire, decupaje manuale, decupaje CNC, laminare, sablare, emailare, serigrafie etc. În cazul ușilor de sticlă la exterior cu dimensiuni mari, bandourile TP/TA sunt esențiale, fiind fabricate din materiale rezistente pentru a face față condițiilor exterioare, fie din inox sau vopsite în câmp electrostatic.

Un aspect esential în prevenirea vandalismului îl reprezintă EVOLAM K, sticla laminată cu folie EVA. Rezistența dovedită a acestui tip de folie, împreună cu capacitatea sa de a reduce cu 90% efectele radiațiilor UV, oferă un avantaj semnificativ pentru vitrinele de exterior realizate din EVOLAM.

La Glas Expert, ne dedicăm să vă oferim cele mai avansate și fiabile soluții pentru vitrinele de exterior, adaptate la cerințele unice ale fiecărui proiect.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre cum vă putem ajuta să vă transformați conceptele în realitate!