From better to best
/
/
/
Uși din Sticlă cu Flexare pe Mijloc MTG L-2500

Uși din Sticlă cu Flexare pe Mijloc MTG L-2500

MTG L-2500 este unul din sistemele care lasă spațiu larg deschis, pentru utilizarea completă a zonelor care pot fi delimitate de sticla EVODUR ESG.
În cazul acestui sistem, modulul de fixare mecanică a fiecărui panou se află la jumătatea lui, numai în partea superioară. Astfel , plierea se realizează la jumătatea lățimii sticlelor securizate termic EVODUR ESG, ocupând din fiecare cameră pe care o desparte jumătate din lățimea unui panou din sticlă.

Caracteristica principală a sistemului MTG L-2500 este aceea că nu există șină de glisare și nici ghidaj inferior în pardoseală, astfel încât întreaga greutate a ansamblului este fixată energic în structura din tavan. Lasă liberă zona de proiecție inferioară a ansamblului și se pretează la instalarea în zone cu încălzire în pardoseală.

Caracteristicile sistemului MTG L-2400:
– lățime maximă panou: 850 mm
– lățime minimă panou: 550 mm
– înălțime maximă panou: 2500mm
– greutate maximă panou: 70 Kg

Pentru delimitare vizuală și confort pentru utilizatori recomandăm demarcarea cu ajutorul sticlei printate ceramic EVOPRINT – prin imprimarea ceramică a unei imagini sau dungi colorate la nivelul ochilor.
Dacă cerința este aceea de intimitate și spațiu privat, atunci se poate printa ceramic pe toată suprafața sticlei EVODUR ESG o poză sau imagine deosebită, cu acuratețe maximă și detaliu fotografic de 1440 DPI.