From better to best
/
/
/
Uși din Sticlă cu Flexare pe Capăt MTG L-1000

Uși din Sticlă cu Flexare pe Capăt MTG L-1000

Cerințele vremurilor actuale sunt ca spațiile private și publice să fie cât mai luminoase și deschise. Sistemele MTG L-1000 se potrivesc perfect cerințelor de acest tip.

Cu balamale dispuse excentric pe fiecare panou și legate între ele prin mecanisme pliabile, panourile din sticlă securizată termic EVODUR ESG glisează pe șina ascunsă în tavan, fără proiecție fizică pe pardoseală.

Absența șinei de glisare inferioară și a oricărui ghidaj inferior permite sistemului MTG L-1000 să fie una dintre opțiunile de partiționare cu sticlă în zonele în care este deja instalată încălzirea în pardoseală.

Caracteristicile sistemului MTG L-1000:
– lățime maximă panou: 1000 mm
– lățime minimă panou: 550 mm
– înălțime maximă panou: 3000mm
– greutate maximă panou: 100 Kg

Pentru delimitare vizuală și confort pentru utilizatori recomandăm demarcarea cu ajutorul panourilor din sticlă printată ceramic EVOPRINT – prin imprimarea unei imagini sau dungi colorate la nivelul ochilor.

Dacă cerința este aceea de intimitate și spațiu privat, atunci se poate printa ceramic pe toată suprafața sticlei EVODUR ESG o poză sau imagine deosebită , cu acuratețe maximă și detaliu fotografic de 1440 DPI.