From better to best
/
/
/
Fațade Ventilate din Sticlă Nedemontabile

Fațade Ventilate din Sticlă Nedemontabile

Fațada ventilată din sticlă INOVENT reprezintă o inovație în domeniul arhitecturii și construcțiilor, oferind o serie de caracteristici și avantaje remarcabile:

- Structură portantă metalică: Fixată la o anumită distanță față de peretele clădirii, această structură portantă metalică, realizată din aluminiu sau oțel, susține și fixează panourile de sticlă INOVENT.

- Rezistență și rigiditate: Panourile INOVENT sunt bine fixate și rigidizate pentru a face față unei game variate de solicitări externe, inclusiv vânt, ploaie, radiații solare, dilatații termice și solicitări mecanice. Aceasta asigură durabilitatea și rezistența în timp a fațadei.

- Dimensiuni generoase: Fațada INOVENT poate cuprinde geamuri de dimensiuni mari, cu o lățime maximă de până la 4400 mm, realizate dintr-o singură bucată. Acest lucru oferă oportunități creative și de design pentru arhitecți și proiectanți.

- Finisaje variate: Posibilitatea de a alterna între finisajul mat și cel lucios al sticlei emailate ceramic EVOKERAM R permite personalizarea aspectului fațadei în funcție de preferințe și de stilul arhitectural al clădirii.

- Integrare a luminilor LED: Prin adăugarea luminilor LED în structurile speciale concepute, fațada ventilată INOVENT poate fi accentuată și îmbunătățită estetic, oferind posibilități de iluminare și de accentuare a designului.

- Printuri ceramice de înaltă rezoluție: Aplicarea printurilor ceramice cu rezoluție de 1440 dpi poate adăuga un element distinctiv și atrăgător fațadei, contribuind la crearea unei estetici unice și plăcute.

În ansamblu, fațada ventilată din sticlă INOVENT reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru clădirile comerciale și rezidențiale, oferind un echilibru între funcționalitate, durabilitate și estetică.