From better to best
/
/
Yunity Park: Unde Designul întâlnește Inovația

Yunity Park: Unde Designul întâlnește Inovația

În nordul vibrant al Bucureștiului, se află Yunity Park, un proiect care redefinește granițele designului urban. Acest campus multifuncțional, ce transformă spațiul fostului parc de business Novo Park, este o expresie a arhitecturii moderne, conceput pentru a răspunde nevoilor complexe ale stilului de viață urban.

Rolul Glas Expert în acest proiect a fost unul pivotal. Cu o expertiză consolidată în decursul a trei decenii, compania a reușit să transforme provocările tehnice în soluții inovatoare și estetice. Colaborarea cu echipa Yunity Park a permis Glas Expert să navigheze cu succes prin complexitatea proiectului, de la concept până la finalizare.

Provocările tehnice au fost numeroase și diverse. Una dintre cele mai importante a fost realizarea balustradelor curbe și ondulate, care necesitau nu doar o înaltă precizie în execuție, dar și o abordare inovatoare. Utilizând sticla EVOLAM CONTOUR de la Saint Gobain și tehnici avansate de scanare 3D, Glas Expert a adus aceste elemente la viață, demonstrând astfel capacitatea sa de a rezolva probleme complexe de inginerie și design.

Impactul estetic al proiectului a fost semnificativ, datorită calității execuției Glas Expert. Balustradele curbe au devenit un punct focal al designului, oferind nu doar siguranță și funcționalitate, dar și un limbaj vizual distinct. Aceste elemente au contribuit la crearea unei atmosfere dinamice și moderne, reflectând spiritul inovativ al Yunity Park.

Feedback-ul pozitiv primit de la beneficiar și public este o mărturie a succesului acestui proiect. Colaborarea dintre Glas Expert și Genesis Development a fost cheia acestui succes, fiecare echipă aducând un aport semnificativ în realizarea unei viziuni comune.

Este important de menționat și rolul echipei clientului în acest succes. Profesionalismul, expertiza și angajamentul lor au fost elemente cheie care au amplificat performanțele Glas Expert. Această sinergie a dus la realizarea unui proiect care depășește așteptările, stabilind noi standarde în domeniul designului urban.

Un cuvânt de mulțumire se cuvine și echipei Glas Expert – proiectanți, manageri și executanți – care au făcut posibil acest proiect. Dedicarea și expertiza lor au fost esențiale în transformarea viziunii Yunity Park într-o realitate palpabilă. Acest proiect este o dovadă a angajamentului Glas Expert față de inovație, calitate și excelență.

În galeria de imagini dedicată proiectului Yunity Park, se vor regăsi fotografii care ilustrează evoluția și impactul acestui proiect remarcabil. Aceste imagini sunt nu doar o prezentare a rezultatului final, dar și o poveste vizuală a colaborării și inovației care stau la baza acestui succes.

În concluzie, Yunity Park nu este doar un proiect de succes; este o reprezentare a viitorului în designul urban și o dovadă a posibilităților nelimitate când inovația și colaborarea merg mână în mână.

Client
Yunity Park
Locație
Bucharest, ROMANIA
Arhitect
Genesis Development
Durată proiect
6 luni
Data finalizării
Octombrie, 2023
Produse și servicii Glas Expert