From better to best
/
/
Therme ARC – Markdorf Germania

Therme ARC – Markdorf Germania

Lucrul în echipă este cel mai bun catalizator pentru idei grandioase. Sediul Therme ARC din Markdorf Germania reunește profesioniști cu idei strălucite, vizionari care pun accent pe business și inovatori cu spirit liber, toți sub același acoperiș.

Pentru a crea un mediu propice discuțiilor constructive și un spațiu adecvat întâlnirilor productive, Therme ARC a construit un sediu nou, spațios și modern.

Conceptul birourilor Therme ARC este unul care amplifică starea efervescentă, de creație și inovație, prin asocierea elementelor moderne cu unele liniștitoare și captivante.

Îmbinarea avantajelor pe care le aduce sticla într-un spațiu de birou cu emoția pe care o aduce lemnul în orice amenajare interioară se traduce în starea de calm și relaxare generate în întregul spațiu.

Ca urmare a implicării în proiectul Therme Bucuresti, Glas Expert a fost solicitat să producă și să monteze partițiile din sticlă, cu profile sigure, adaptate coloristic întregului interior. Ușile înalte, cu sisteme silențioase de revenire în pardoseală și mânere minimaliste, se încadrează armonios între structurile de lemn.

Spațiile generoase, cu lumină amplă și adecvată lucrului , împreună cu elementele de design interior, de natură să integreze lemnul, sticla și metalul într-un context echilibrat, sunt cele care fac din Therme ARC o zona în care se naște viitorul.

Client
Therme ARC
Locație
Markdorf, Germania
Arhitect
Therme ARC
Durată proiect
1 lună
Data finalizării
Ianuarie, 2019
Produse și servicii Glas Expert
  • Proiectare specifică
  • Instalare
  • Sticlă emailată ceramic, EVOKERAM R
  • Sticlă EVODUR