From better to best
/
/
HEIDI Chocolate Swiss

HEIDI Chocolate Swiss

Da, chiar există un loc în care îți poți crea singur varietăți de ciocolată, personalizată dupa cele mai creative idei ale tale! Noul showroom Heidi Chocolat este singurul loc în care poți descoperi singur sau împreună cu familia ori prietenii toate varietățile Heidi dar unde poți crea și propria rețetă de ciocolată.
Proiectul realizării acestui showroom a început în forță, impunând încă de la faza de proiect termene de finalizare provocatoare, precum și repere de sticlă cumva ieșite din comun pentru segmentul de retail.
Glas Expert a fost solicitat să realizeze panourile despărțitoare ale laboratorului propriu zis, zona care conține și utilajele cu ajutorul cărora clienții își crează propriile tablete de ciocolată. Îndrăzneț, proiectul a specificat sticlă curbă securizată, pe care noi am fixat-o într-un ansamblu rigid, cu ajutorul mâinii curente de inox. Utilizarea EVOKERAM în acest ansamblu, pentru a ascunde utilajele, ustensilele și vasele din „bucătărie” a fost o idee greu de pus în practică, dar spectaculoasă ca final.
Vitrina frigorifică este realizată din sticlă ultraclară (low-iron) EVODUR , finisată la 45 grade și lipită în câmp de raze UV, pentru un aspect impecabil. Aici sunt adăpostite, la temperaturi optime, diferite soiuri de ciocolată și praline.
Mobilizarea tuturor departamentelor Glas Expert a permis ca acest proiect să se finalizeze conform așteptărilor beneficiarilor și, ca o recunoaștere a eforturilor noastre, Dl. Erwin Vondenhoff ne-a trimis o caldă scrisoare de recomandare.

Locație
România, București
Arhitect
Emotion Home Design
Durată proiect
4 luni
Data finalizării
Octombrie, 2011
Produse și servicii Glas Expert
  • Consultanță în detalierea proiectului
  • Proiectare specifică
  • Măsurători și montaj
  • Sticlă securizată EVODUR CONTOUR
  • Sticlă emailată ceramic EVOKERAM
  • Sticlă lipita UV la 45 grade