From better to best
/
/
/
Sticlă Rezistentă la Foc – Clasa EW

Sticlă Rezistentă la Foc – Clasa EW

Sticla rezistentă la foc din clasa EW reprezintă o alegere de încredere pentru proiectele care necesită protecție la foc și fum, alături de reducerea radiației termice emise de focar. Disponibilă în clasele de protecție EW30 și EW60, această sticlă este caracterizată de capacitatea sa de a limita transmiterea căldurii, datorită unei depuneri speciale pe una dintre fețele foii de geam.

Versatilitatea este una dintre trăsăturile definitorii ale sticlei rezistente la foc din clasa EW, putând fi utilizată atât în interior, cât și în exterior. Aceasta este disponibilă în dimensiuni de până la 4000 x 2000 mm și o grosime standard de 6 mm. Claritatea sticlei în cazul unui incendiu rămâne intactă, ceea ce o face potrivită pentru utilizarea în componența geamului termoizolant fonic sau termic.

Aplicațiile acestei sticle sunt diverse și includ partiționări, uși rezistente la foc, luminatoare, supraluminatoare, fațade etc. Este adesea folosită în situațiile în care o clădire este construită în apropierea unei alte clădiri. Sticla rezistentă la foc poate fi integrată în diferite sisteme de rame, inclusiv rame metalice și din aluminiu, respectând normele de protecție pentru a asigura siguranța întregului sistem în caz de incendiu.