From better to best
/
/
/
Corpuri de Iluminat Suspendate

Corpuri de Iluminat Suspendate

Corpurile de iluminat EVOLIGHT, dezvoltate și realizate de Glas Expert, reprezintă elemente esențiale în amenajarea spațiilor de birouri, oferind o lumină caldă și atmosferă propice lucrului. Iată câteva aspecte importante ale acestor corpuri de iluminat:

- Materiale de calitate: Realizate din sticlă serigrafiată ceramică EVOKERAM S, corpurile de iluminat EVOLIGHT oferă un aspect elegant și durabil. Adăugarea LED-urilor cu lumină caldă completează atmosfera plăcută din spațiile de birouri.

- Proces de proiectare și testare amănunțit: Proiectarea corpurilor de iluminat EVOLIGHT a implicat un proces lung și meticulos, care a inclus numeroase teste și încercări. Acest lucru a permis ajustarea lungimii corpurilor de iluminat într-un mod armonios cu dimensiunea cablurilor de susținere din tavan.

- Optimizare a eficienței și costurilor: Testele efectuate au condus la identificarea direcției optime de montare a LED-urilor, dimensiunii optime pentru a optimiza costurile și variantele de sticlă care maximizează efectul luminii. De asemenea, s-a evaluat impactul emailului ceramic asupra transmisiei luminii prin sticlă.

- Putere și durată de funcționare: Corpurile de iluminat EVOLIGHT au o putere cuprinsă între 7 și 19 W pe metru liniar și sunt garantate pentru minim 50.000 de ore de funcționare, asigurând o iluminare eficientă și fiabilă pe termen lung.

- Varietate de dimensiuni și efecte vizuale: Dimensiunile disponibile ale EVOLIGHT sunt 800mm, 1200mm, 2250mm și 3000mm, iar alte dimensiuni pot fi realizate la cerere. Suprapunerea corpurilor de iluminat EVOLIGHT la înălțimi diferite poate crea efecte vizuale spectaculoase, oferind un aspect modern și futurist spațiului de birouri.

- Atenție la mentenanță și siguranță: Toate detaliile au fost luate în considerare, respectând normele de siguranță și anticipând necesitățile de mentenanță, pentru a asigura funcționarea optimă a corpurilor de iluminat EVOLIGHT în timp.

În ansamblu, corpurile de iluminat EVOLIGHT dezvoltate și produse de Glas Expert reprezintă o soluție spectaculoasă și funcțională pentru spațiile de birouri și comerciale, contribuind la crearea unei atmosfere plăcute și eficiente în iluminare.