From better to best
/
/
/
Balustrade din Sticlă cu Montanți

Balustrade din Sticlă cu Montanți

Balustradele din sticlă EVOLAM T sunt proiectate și calculate pentru a asigura siguranța și pentru a preveni riscul căderii în gol în diferitele medii în care sunt montate. Iată câteva aspecte importante legate de configurația și montarea acestora:

- Dimensionarea și calculul grosimii: Grosimea sticlei EVOLAM T este determinată în funcție de tipul de prindere, elementele de fixare și specificul zonei în care sunt montate balustradele. Calculul corect al dimensiunilor și grosimii sticlei este esențial pentru a asigura rezistența și siguranța balustradelor.

- Montanții din sticlă laminată și securizată: Aceștia sunt elementele care conferă rezistență suplimentară balustradelor, fie că sunt înalte sau expuse la condiții speciale de vânt. Montanții sunt proiectați pentru a menține siguranța fără a afecta aspectul vizual al balustradei.

- Montanții de metal, inox sau sticlă: Aceștia permit o grosime totală redusă a pachetului EVOLAM T în comparație cu variantele în care balustrada de sticlă acționează singură ca element de menținere a siguranței. Montanții de inox sunt ușor de montat și sunt disponibili în diferite finisaje și calități, potrivite pentru utilizare interioară sau exterioară.

- Personalizarea montanților: Variantele de montanți din metal pot fi personalizate și fabricate conform cerințelor proiectului sau ale clientului. Posibilitatea vopsirii în câmp electrostatic permite utilizarea lor și în medii exterioare, iar o gamă variată de culori este disponibilă pentru personalizare.

- Montare simplă: Balustradele fixate cu montanți sunt considerate unele dintre cele mai simple și ușor de executat soluții. Acestea oferă un echilibru între estetică și funcționalitate și pot fi integrate în diferite tipuri de proiecte și medii.

În concluzie, balustradele din sticlă EVOLAM T oferă soluții sigure și estetice pentru diferitele medii în care sunt instalate, iar posibilitățile variate de configurare și personalizare le fac potrivite pentru diverse aplicații și preferințe ale clienților.