From better to best
/
/
/
Balustrade cu Prindere Punctuală

Balustrade cu Prindere Punctuală

Balustradele cu prindere punctuală, realizate din sticlă laminată și securizată EVOLAM T, oferă unele avantaje distincte:

- Generarea unui spațiu mai mare: Prinderile punctuale permit eliberarea unei zone util util mai mari pe scară sau pe balcon în comparație cu variantele de balustrade montate în profil. Acest lucru poate crea o senzație de spațiu deschis și un aspect mai aerisit.

- Personalizare și adaptabilitate: Prinderile punctuale din inox sunt produse personalizat, adaptate specificităților fiecărui șantier. Acestea pot prelua abaterile de planeitate ale plăcii de beton, asigurând un aspect uniform și estetic plăcut.

- Aspect vizual elegant: Prinderile punctuale din inox sunt integrate discret în designul balustradei. Acestea pot fi complet inserate în sticlă sau pot ieși ușor din planul acesteia, oferind un aspect spectaculos și modern.

- Variație de tipuri de prindere: Există diferite tipuri de prinderi punctuale, inclusiv cele cu capete încastrate sau cele cu capete care ies din planul sticlei. Toate acestea oferă aceeași siguranță și adaptabilitate la abaterile de planeitate.

- Sisteme de prindere pe pardoseală: Balustradele pot fi montate cu piese pe pardoseală, care înalță balustrada și se prind punctual prin găurirea sticlei. Acestea sunt testate și certificate pentru a rezista la forțe de impact și pot fi personalizate în funcție de nevoile și preferințele clientului.

- Balustrade EVOLAM CONTOUR: Acestea sunt proiectate pentru a urma curbura peretelui și necesită piese cu distanțieri reglabili pentru a se adapta la diferențele de rază ale plăcii de beton. Aceste balustrade oferă un aspect fluid și elegant, în armonie cu forma peretelui.

În concluzie, balustradele cu prindere punctuală reprezintă o soluție elegantă și modernă pentru spațiile interioare și exterioare, oferind siguranță, adaptabilitate și un aspect estetic plăcut.